Achteraf betalen met een digitale acceptgiro

Achteraf betalen

Het achteraf betalen van online bestellingen is heel lang bijna niet mogelijk geweest. De meeste webwinkels kozen voor de (voor hun) veilige betaalmethode zoals iDeal en Creditcard. Dit deden zij omdat ze hierdoor altijd vooraf verzekerd waren van de betaling. Aan de nadelen van de consument werd geen aandacht geschonken. Consumenten willen namelijk veelal eerst de producten in handen hebben, voelen, voordat zij de betaling doen. Pas nadat zij besloten hebben de bestelling te houden, willen zij betalen.

Achteraf betalen is nog steeds zeer gewenst door de consument. Omdat zij twee weken de tijd krijgen na ontvangst van de bestelling om deze te betalen. Het voordeel is dat zij het product kunnen voelen en beoordelen voordat zij de betaling voldoen. Een ander voordeel is dat zij de betaling kunnen doen op het moment dat het ze uitkomt. Bijvoorbeeld op het moment dat het salaris weer op de rekening binnen komt. Bijna alle webshops bieden wel een mogelijkheid tot achteraf betalen. Het beste overzicht daarvan vind je hier op Acceptgiro Winkels.

Wanneer kiezen voor achteraf betalen? Achteraf betalen is zeker bij het bestellen van kleding een gewenste betaalmethode. Je kunt de kleding eerst passen en wanneer deze niet passen terugsturen en ruilen zonder dat er al een betaling is gedaan. Deze betaling doe je immers pas achteraf. Bij het bestellen en achteraf betalen krijgen in bijna alle gevallen twee weken om de betaling te doen. zo heb je ruim de tijd om je keuze te maken. Helemaal omdat veel webwinkels binnen enkele dagen de producten leveren. Met achteraf betalen bespaar je jezelf de geld-terug-procedures en kun je de kledingstukken welke je toch niet wil houden ruilen of direct retour sturen zonder dat je hiervoor betaald hebt.