Bestellen met acceptgiro

Hoe werkt het bestellen en achteraf betalen met een digitale acceptgiro

Online bestellen met acceptgiro is lange tijd vergeten door webwinkels als betaalmethode. Veelal gaven zij de voorkeur aan de iDeal en Creditcard betaling. Dit omdat de webwinkels dan altijd verzekerd waren van de betaling van de bestelling. Aan de zekerheid van de klant werd eigenlijk niet gedacht. Gelukkig begint dat beeld steeds meer te veranderen en worden de acteraf betalingen steeds veiliger en daardoor meer geaccepteerd. Dit komt doordat steeds meer webwinkels de diensten gebruiken van bedrijven als Afterpay, Klarna en Buckaroo.

Hoe werkt het online bestellen met acceptgiro? Het proces van online bestellen met acceptgiro werkt als volgt: Op het moment dat je je bestelling gaat plaatsen, krijg je het scherm te zien met de betaalmogelijkheden. Zoals wellicht bekend kun je hier kiezen voor iDeal, creditcard, PayPal en achteraf betalen met acceptgiro. Wanneer je kiest voor het achteraf betalen, zul je het volgende moeten doen.

Online bestellen met een digitale acceptgiro werkt als volgt: Na je keuze voor de digitale acceptgiro bij de betaalmethode en het invullen van jouw gegevens klik je op bestellen. Je krijg hierna een pagina te zien waarop je bedankt word voor je bestelling. Dit is een bevestiging dat jouw bestelling gelukt is. Vervolgens krijg je een email van het bedrijf (Afterpay, Klarna en Buckaroo) wat het acteraf betalen verwerkt. Na ontvangst van jouw bestelling, zul je (in de meeste gevallen) binnen twee weken moeten betalen. Dit doe je door de gegevens van de digitale acceptgiro in te vullen in jouw internetbankieren software en de betaling te bevestigen.