Kleding bestellen en achteraf betalen

Kleding achteraf betalen

Kleding bestellen met acceptgiro heeft veel voordelen. Zo hoef je wanneer je kleding bestelt met acceptgiro de betaling niet vooraf of op het moment dat je de bestelling ontvangt direct te doen. In de meeste gevallen krijg je twee weken de tijd om de kleding achteraf pas te betalen.

Bestellen en achteraf betalen met een digitale acceptgiro

Door deze manier van betalen kun je de kleding eerst passen en beoordelen. Past het niet of vind je de kleding toch niet zo mooi, dan is ruilen of retoursturen heel eenvoudig. Je hoeft nog niet voor de kleding te betalen. Ook is achteraf betalen van kleding fijn als je geen voldoende saldo op je rekening hebt. Wacht totdat je je salaris ontvangen hebt met betalen van je kleding terwijl je deze al wel ontvangen hebt. Je betaalt je bestelling achteraf met de digitale acceptgiro. De papieren acceptgiro wordt namelijk nagenoeg niet meer gebruikt.

Welke kleding kun je kopen en pas achteraf betalen?

Op deze website vind je een zo compleet mogelijke winkelstraat met winkels waar je kleding pas na ontvangst hoeft te betalen. Zo hebben we enkele winkels in het overzicht welke zich richten op lingerie. Dit is bijvoorbeeld Pabo.nl. Pabo.nl heeft hiernaast leuke jurken. Ook vind je webwinkels die zich specialiseren in schoenen, laarzen of sneakers, zoals Durlinger.com of Mooiesneakers.nl. Bij Repeat Cashmere koop je de mooiste truien en broeken voor mannen en vrouwen. Ook kinderkleding en sportkleding vind je in het overzicht. Het overzicht van webshops wordt regelmatig aangevuld. Bij veel webshops is er ook dat je de volgende dag al geleverd krijgt. Dus kleding vandaag besteld, morgen in huis!

Compleet overzicht webshops voor kleren

Op online bestellen met acceptgiro zie je het overzicht met de webwinkels waar je achteraf en met acceptgiro kunt betalen. Filter in de lijst door ‘Mode’ aan te klikken. Ook kun je bij andere filters zoals warenhuizen of Daydeal kijken. Zo krijg je het mooiste overzicht van webwinkels waar je alle kleding achteraf met Afterpay, Klarna of Billink kunt betalen.