Playstation 5 achteraf betalen

Playstation 5 achteraf betalen met acceptgiro

De nieuwe Playstation 5 is nét uit en jij wil natuurlijk heel erg graag genieten van de nieuwe spelconsole met de nieuwste games! Maar jij wil liever niet vooraf betalen voor zo’n prijzige spelcomputer. Het risico zit er natuurlijk ook nog in dat je de PS5 niet direct geleverd krijgt. Daarom kies jij voor het kopen van de Playstation 5 en pas achteraf te betalen. Op deze pagina lees je alle ins en outs van de Playstation en het bestellen met de digitale acceptgiro.

Wat is de Playstation 5?

De PS5 is de nieuwste spelcomputer van Sony. De ps4 dateerde alweer van 2013 en is dus alweer 7 jaar oud. Zoals je snapt is in de elektronica dit een enorme tijd en volgen de vernieuwingen snel op. Tijd dus voor een nieuwe console die voldoet aan de laatste standaarden! Je zal verbluft zijn van de beelden en spelervaring. 

Eerste spelbeelden van de PS5

Playstation 5 prijs met achteraf betalen

Een van de belangrijkste dingen van de nieuwe Playstation 5 is de prijs. Sony heeft een mooie scherpe prijs weten aan te houden zodat veel mensen de ps5 kunnen kopen. De prijs, of eigenlijk de prijzen, hebben wel wat uitleg nodig. Er zijn namelijk 2 varianten beschikbaar: vanaf €449,- voor de volledige versie en vanaf €399,99 voor digitale variant. De digitale variant heeft geen Blu-Ray schijflade. Dit betekent dat je alle games in de Sony Playstore moet gaan kopen. Je kunt daardoor geen games bij bijvoorbeeld Bol.com, Coolblue.nl en Mediamarkt.nl kopen. 
Met de gewone versie kun je kiezen voor achteraf betalen van de Playstation 5. En dit is natuurlijk precies wat jij zoekt! Wil je alle informatie over de Playstation hieronder overslaan? Ga dan naar onder om het overzicht van webwinkels waar je de PS5 achteraf met acceptgiro kunt kopen te bekijken!

Playstation 5 release

Vanaf 19 november 2020 is de Playstation 5 beschikbaar in de winkels. Door alle Pre-orders kan het zo zijn dat er niet veel voorraad bij de winkels is. Wees er dus op tijd bij en kijk snel hieronder bij alle acceptgiro winkels of er nog voorraad is. 

Playstation 5 met acceptgiro achteraf betalen

Playstaion 5 specificaties

De PS5 is dé meest krachtige gameconsole van dit moment. Lees hieronder het volledige overzicht van specificaties van de nieuwe spelcomputer:

  • CPU: 8x Zen 2 Cores at 3,5GHz (variable frequency)
  • GPU: 10,28 TFLOPs, 36 CUs at 2,23GHz (variable frequency)
  • GPU Architecture: Custom RDNA 2
  • Memory/Interface: 16GB GDDR6/256-bit
  • Memory Bandwith: 448GB/s
  • Internal Storage: Custom 825GB SSD
  • IO Throughput: 5,5GB/s (Raw), Typical 8-9GB/s (Compressed)
  • Expandable Storage: NVMe SSD Slot
  • External Storage: USB HDD Support
  • Optical Drive: 4K UHD Blu-ray Drive

Playstation 5 met acceptgiro kopen

De PS5 koop je met de digitale acceptgiro en betaal je pas achteraf. Zo ben je er van verzekerd dat je niet betaalt voor een console die je (nog) niet ontvangt door een gebrek aan voorraad. Hou ook altijd de voorraad van de winkels in de gaten om jouw Playstation 5 te bestellen. 

Wil je weten hoe het kopen met een digitale acceptgiro in zijn werk gaat? Klik dan hier voor een complete uitleg.

Playstation 5 met Afterpay en Klarna kopen en betalen

De nieuwe Playstation 5 koop je en betaal je heel veilig met Afterpay en Klarna. Het is namelijk zo dat je je Playstation eerst bestelt en na 14 dagen vanaf de bestelling pas hoeft te betalen. Hierdoor heb je nog ruim de tijd om de PS5 thuis bezorgd te krijgen en te beoordelen. Uiteraard begin je dezelfde dag nog met spelen en weet je al meteen dat je de console niet zal terugsturen. 
Betalen met Afterpay en Klarna is daarom heel veilig!

Webshops Playstation 5 met acceptgiro achteraf betalen

Klik hieronder op de logo’s van de webshops om de PS5 te kopen.

betalen met acceptgiro bij Mediamarkt.nl

Mediamarkt.nl

Bij Mediamarkt.nl koop je de PS5 en betaal je deze achteraf met de digitale acceptgiro.

Bol.com acceptgiro en achteraf betalen

Bol.com

Bij Bol.com koop je de Playstation 5 na 14 dagen met acceptgiro.

Achteraf betalen met acceptgiro bij Blokker.nl

Blokker.nl

Blokker.nl verkoopt beide varianten van de Playstation 5. Bij Blokker.nl kun je de PS5 bestellen met Klarna.

PS5 kopen met acceptgiro bij Amazon.nl

Amazon.nl

Amazon.nl is een enorm internationaal warenhuis. Daarom kunnen zij regelmatig stunten met prijzen. Kijk daarom vaak of dit ook op de PS5 of een bundel van toepassing is.

Alternate.nl

Alternate.nl is een online IT Hardware warenhuis warenhuis die ook de PS5 in hun assortiment hebben staan. Hiernaast hebben ze een flink aanbod aan overige categorieën.

Coolblue.nl ps5 betalen met creditcard

Coolblue.nl

Coolblue.nl maakt voor het achteraf betalen gebruik van de creditcard. Je betaalt de PS5 met je creditcard en betaalt daardoor ook pas achteraf je bestelling. Coolblue.nl heeft geen Klarna of Afterpay mogelijkheid helaas.