Sportvoeding en supplementen achteraf betalen

Als sporter kun je naast je standaardvoeding wel wat extra’s gebruiken. Er ligt al heel lang geen taboe en geheim meer op het toevoegen van sportvoeding en supplementen naast je standaard dagelijkse eten. Sterker nog, veel adviseurs en coaches zullen je dan ook adviseren om je lichaam extra voedingsstoffen te gunnen wanneer je sport. 
Het is natuurlijk wel belangrijk om een gezonde basisvoeding te houden. Onthoud altijd dat de sportvoeding en supplementen een aanvullen en geen vervanging zijn. 

Wat zijn de sportvoeding en supplementen precies?

Sportvoeding

Sportvoeding is in principe de voeding die je tot je moet nemen voor, tijdens en na het sporten. De voedingsstoffen in deze voeding is belangrijk voor het type sport wat jij beoefent. Zo kan de sportvoeding voor een duursporter, bijvoorbeeld een hardloper, er heel anders uitzien dan voor een krachtsporter, zoals een bodybuilder. 

Sportsupplementen

Sportsupplementen zijn supplementen die een prestatie verhogend effect kunnen hebben. Met supplementen is het uiteraard ook belangrijk dat je basisvoeding op orde is voordat ze het juiste effect hebben. Ook voor supplementen geldt dat het nooit vervangers zijn voor je dagelijkse basisvoeding, maar enkel een toevoeging. Elke sporter heeft behoefte aan een voor hem of haar uitgebalanceerd schema. Raadpleeg ook voor supplementen een diëtist of voedingsdeskundige. 

De juiste voorlichting

Omdat het goed is om uit te zoeken wat voor jou werkt, ga je het naar iemand die je goed kan voorlichten. Bij veel sportverenigingen en clubs zijn er experts op dit gebied aanwezig. Zo niet, dan kun je een diëtist of voedingsdeskundige raadplegen. Samen met hen maak je een schema om jouw prestaties optimaal te behalen! 

Waar kan ik de sportvoeding en supplementen kopen?

Wij van deze website zijn fan van achteraf betalen bij het online bestellen. Daarom hebben we een aantal betrouwbare webshops bij elkaar gezocht, waar jij jouw sportvoeding en supplementen online kunt kopen en achteraf kunt betalen. 

BodyandFit.com heeft een van de meeste uitgebreide productassortimenten ter wereld, afgestemd op je persoonlijke gezondheids-, fitness- en prestatiebehoeftes. Body & Fit is een Nederlandse webshop en daarom zeer betrouwbaar.

Klik hier om het assortiment van Body & Fit te bekijken.