Klarna winkels

Klarna logo

Klarna is een bedrijf die graag de afhandeling van de achteraf betalingen verzorgt voor webwinkels. Zij bieden consumenten de mogelijkheid tot achteraf betalen. De consument heeft bij Klarna een betaaltermijn van 14 dagen. Je kunt de producten eerst proberen en betaalt pas als je tevreden bent. Besluit je om (een deel van) je producten retour te sturen dan hoef je daar niet eerst vooraf voor te betalen. Dit voorkomt natuurlijk ook dat je lang moet wachten om je geld terug te krijgen. Dit bedrijf is vergelijkbaar met Afterpay.

Achteraf betalen bij Klarna winkels

Betalen bij Klarna winkels is super eenvoudig! Na je aankoop krijg je een digitale acceptgiro welke je binnen 14 dagen moet betalen. Betalen doe je op de website van Klarna of in hun app.
Lukt het niet om binnen 14 dagen te betalen? Dan krijg je een herinnering en het verzoek om opnieuw binnen 14 dagen te betalen.
Het is ook mogelijk om gespreid te betalen. Deze informatie vind je op website van Klarna.

Producten retourneren naar de webshop?

Een van de voordelen van het online bestellen en via Klarna achteraf betalen is dat je niet vooraf betaalt voor producten die je retour gaat sturen. Dit voorkomt dat je lang moet wachten op het geld van de retour gestuurde producten.
Wanneer je besluit (een deel van) de producten terug te sturen naar de webshop is het allereerst goed om de webshop dit te laten weten. Log hierna in op de website van Klarna en klik op ‘Retourzending melden’. Hiermee voorkom je dat je een betaal herinnering ontvangt.

Voordelen van de digitale acceptgiro

De voordelen van de digitale acceptgiro zijn:

  • Eerst producten ontvangen, dan pas betalen
  • Betalingstermijn van 14 dagen
  • Niet betalen voor retour gestuurde producten
  • Mogelijkheid tot gespreid betalen
  • Aankoopgarantie. Bij niet of onjuiste leveren, geld terug
  • Duidelijk besteloverzicht op de website en app

Winkelen met Klarna?

Heb je genoeg gelezen en wil je gerust winkelen en pas achteraf betalen? Ga dan gauw naar onze homepage voor alle winkels waar je met digitale acceptgiro kunt betalen.

Video uitleg van Klarna Zelf